• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
  • Euskera
CASA DA FEIRAVELLA - L'allotjament està situat a "Baixa limia", al municipi de "Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés Reserva Internacional delaBiosfera." (fora de casc urbà, a 2 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar Santiago de Compostela (165 KM), A Coruña (230 KM), Ourense (65 KM), Madrid (520 KM). L´allotjament disposa de connexió internet, piscina, jardín-terrassa, barbacoa, restaurant.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
D'INTERèS PER LA SEVA VISITA

Casa da Feiravella se encuentra en el Parque Natural Baixa Limia- Serra do Xurés, declarado reserva de la biosfera,al sur de Galicia, en la región suroccidental de la provincia de Ourense, en estrecha relación con el Parque transfonterizo Peneda-Geres, de Portugal.
El Parque Natural Baixa Limia- Serra do Xurés cuenta con una superficie de 20920 hectáreas, que albergan las zonas más elevadas de los ayuntamientos de Entrimo, Lobios y Muiños. Cuenta con una orografía montañosa de una altitud mayor de 1511m sobre el nivel del mar y con una importante riqueza natural ,orográfica, paisajística, etnológica y arqueológica.
La red de senderos, que conatiuyen una serie de recorridos naturales, permite conocer los distintos apectos de este Parque.
Esta zona está bañada por los embalses de Lindoso y de Las Conchas, donde se pueden realizar diversas actividades acuáticas. Así mismo existen gran cantidad de ríos que discurren formando pozas propicias para el baño.Esta red acuática la completan los manantiales de aguas termales donde disfrutar de un baño relajante y saludable.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de DISFRUTA RURAL SL, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

DISFRUTA RURAL SL
Feira Vella nº 15
Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés

32860
ESPAÑA
Feira Vella nº 15 - Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés Reserva Internacional delaBiosfera. - 'BAIXA LIMIA' - (Ourense) - casadafeiravella@gmail.com - 988434963-610526405
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)