• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
  • Euskera
CASA DA FEIRAVELLA - L'allotjament està situat a "Baixa limia", al municipi de "Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés Reserva Internacional delaBiosfera." (fora de casc urbà, a 2 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar Santiago de Compostela (165 KM), A Coruña (230 KM), Ourense (65 KM), Madrid (520 KM). L´allotjament disposa de connexió internet, piscina, jardín-terrassa, barbacoa, restaurant.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
COM ARRIBAR
' Desde Ourense : por la N-540 (Lugo- Portugal), pasando por Celanova, Verea, Bande y al llegar al Km 62 coger el desvío a Entrimo ( OU-1211), estando Casa da Feiravella a 2 Km.
Desde la Meseta : por la A-52 (Autovía das Rías Baixas) salir en Xinzo de Limia y coger la la carretera comarcal de Celanova (OU-531) y en el alto del Furriolo desviarse dirección Verea (OU-0206), un jhincorporatse de nuevo a la N-540 dirección Portugal. Otra posibilidad es salir de la A-52 en Ourense, por la salida de Celanova e incorporarse a la N-540.
Desde Portugal : (Ponte da Barca) por la
fontera da Magdalena se accede a esta comarca da Baixa Limia, direccion
Feiravella (Entrimo). También se accede por la frontera de Ameixueira, que comunica Entrimo con Castro Laboreiro, Melgaco podiendo atajar a Vigo.
Desde Vigo : se puede ir hasta Ourense, y desde ahí hasta Entrimo (ya indicado más arriba) o se puede ir por Portugal (son menos kilómetros) cogiendo desde Vigo dirección Salvaterra y desde ahí dirección Moncao, depués Melgaco y Castro Laboreiro accediendo a España (Entrimo) por la frontera de Ameixueira todo recto hasta Casa da Feiravella.

Coordenadas geográficas del alojamiento:
Latitud: 41,92081
Longitud: -8,09947'
CALCULAR RUTA
Indiqui el seu lloc de procedència per calcular l´itinerari a seguir
sortida des de: a CASA DA FEIRAVELLA
Calcular ruta
LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de DISFRUTA RURAL SL, inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

DISFRUTA RURAL SL
Feira Vella nº 15
Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés

32860
ESPAÑA
Feira Vella nº 15 - Entrimo Parque Natural Baixa Limia - Serra do Xurés Reserva Internacional delaBiosfera. - 'BAIXA LIMIA' - (Ourense) -casadafeiravella@gmail.com - 988434963-610526405
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)